DRSS STØTTER 'BØRNS VILKÅR'

 

Hos DRSS er samfundsansvar ikke bare et ord. Derfor støtter vi aktivt Børns Vilkår, der i 40 år har arbejdet for alle børn i Danmark, bl.a. gennem en lang række projekter og BørneTelefonen.

BørneTelefonen hos Børns Vilkår er et meget synligt initiativ, som mange danske børn og unge benytter sig af. BørneTelefonen er en gratis anonym rådgivning, hvor børn kan tale om alt fra mobning, ensomhed, druk i familien, eller forældre der skal skilles. BørneTelefonen får hvert år ca. 40.000 opkald fra danske børn og unge. Derudover kan man chatte, sende sms eller skrive et brev.

Børns Vilkår har også sorggrupper landet over, for de børn der har mistet forældre eller søskende. Derudover er der en skoletjeneste, der hvert år besøger mange skoler, for at fortælle om det arbejde Børns Vilkår udfører.

Børns Vilkår sørger også for at være børnenes talerør, i den politiske debat, men er uafhængig af økonomiske, politiske og religiøse interesser.

Gennem bl.a. vores støtte, er vi med til at tage et samfundsansvar, for både de nuværende og kommende generationer af børn og unge i Danmark.