DRSS - Den Professionelle Rengøringspartner

 

Så behøver De kun at henvende Dem eet sted!

DRSS dækker i dag stort set alle jævnligt forekommende rengøringsopgaver. Vi er en dedikeret, kompetent og serviceminded rengøringsorganisation, som hører til i den bedste og mest alsidige del af markedet. Vi arbejder konstant på at være up-to-date med metoder og midler for hele tiden at kunne levere en skarp rengøringsprofil overfor vore kunder. Vi vil insistere på at levere høj kvalitet, sikkerhed og effektiv drift i vore rengøringsarbejder.

Men uden kvalitetskontrol er vi ikke selv i stand til at dokumentere at den aftale kvalitet er leveret. Derfor følger vi de aftalte processer nøje. Vi ved om nogen, hvad der forlanges af vores rengøring: kvalitet, stabilitet, sikkerhed og høj effektivitet.

Direktør Thomas Andersen

Thomas Andersen | Direktør

At få gjort rent i sit private hjem er en tillidssag, det har vi stor forståelse for hos DRSS. Vi står selvfølgelig inde for alle vores medarbejdere som alle taler dansk, har ren straffeattest og medbringer selv alle de nødvendige materialer der skal benyttes. Vi sender den samme medarbejder så det ikke er en ny hver gang.

Vi skræddersyer en arbejdsplan sammen med jer inden vi starter op og bliver enige om de antal timer samt opgaver der skal laves hver uge, som selvfølgelig bliver overholdt til punkt og prikke.

Så har du behov for hjælp til rengøring i Slagelse, på resten af Sjælland, Fyn eller, alt efter opgavens størrelse, også Jylland - Ja så er du velkommen til at kontakte os.

Vi opfylder Servicenormen

Servicenormen – en garanti for en højt kvalificeret leverandør.

Med servicenormen er man som kunde garanteret, at Dansk Rengøring og Serviceselskab leverer et ordentligt stykke arbejde hele vejen rundt. Servicenormen er en garantimærkning der tildeles medlemmer af Servicebranchens arbejdsgiverforening (SBA) der lever op til klart definerede værdier og metoder.

Servicenormen er jeres garanti for at Dansk Rengøring og Serviceselskab er værd at samarbejde med. At vi er en virksomhed du kan have tillid til og stole på hvad enten du er kunde, medarbejder eller myndighed. For mere information om servicenormen, anbefaler vi at I besøger hjemmesiden www.seriøsservice.dk